BUS

Kontakta oss:

Har ni några önskemål/frågor eller om ni vill att vi ska ta upp något med styrelsen.

Prata med oss i stallet eller skicka ett mejl till emma@stallbatteropp.se

 

I Ungdomssektionen hittar vi tillsammans på, planerar och genomför aktiviteter för klubbens barn och ungdomar. Som till exempel filmkvällar, fångarna i stallet, rykttävlingar, käpphästhoppningar, avramlingstävlingar. Vi har även haft ponnyridningar på till exempel julskyltningar och öppna famnen galor.

 

BUS passar dig som gillar att vara i stallet, som vill vara med på en rolig resa där du lär dig att ta ansvar och utvecklas som ledare på vägen. Du får både minnen, erfarenheter och kompisar som du kommer att behålla och ha nytta av resten av livet.

 

 

Alla föreningar som är med i Svenska ridsportförbundet ska ha en ungdomssektion. Alla medlemmar under 26 år tillhör automatiskt Ungdomssektionen.

 

Varje US har också en ordinarie ledamot och supplenat i föreningens styrelse. Vi är med och påverkar beslut i alla frågor, inte bara ungdomsfrågor. Här har vi ungdomar chansen att vara med och påverka!

BUS styrelsen 2018

Ordförande: Emma Olsson

 

Kassör: Linnea Svensson

 

Sekreterare: HanTu Johansson Stark

 

Ledamot: Maja Hammarberg

 

Ledamot: Maja Sandqvist

 

Representanter till stora styrelsen: Hilda Carlander, Emma Olsson

 

 

Vill du vara med och göra stallet till en roligare plats? Vi ser gärna nya ansikter i våran styrelse, eller bara som hjälp vid våra aktiviteter. Kontakta någon av oss i styrelsen alt mejla Emma på emma@stallbatteropp.se

 

 

 

 

 

BUS

Bätteropps ungdomssektion

 

Vi finns även på Instagram

Instagram: bus_batteropp